Over Mij

Een aantal maanden na de geboorte van mijn 3e kind was ik het zat. Zodra ik hem optilde schoot het in mijn rug en ik had weinig energie. Een groot contrast met mijn jeugd, ik was juist altijd heel sportief. Ik deed aan klassiek ballet, jazz ballet en turnen. Zelfs tijdens mijn eerste zwangerschap ging ik nog wekelijks naar de balletschool. Trainen gaf me altijd energie en voldoening, dus besloot ik dat het tijd was om mijn lichaam weer aan het werk te zetten.

 Ik kwam in aanraking met Pilates en merkte dat ik doordat ik sterker werd geen rugklachten meer had. Ik vond het zo leuk dat ik me wilde laten omscholen. Ik wilde les geven, anderen motiveren om met hun lichaam bezig te zijn en vooral dat te blijven doen. Ik heb de pilates opleiding van de AALO gedaan en daar kwamen al mijn liefdes samen. Bewust bewegen, een diepe verandering in mijn lijf en les geven, ik was verkocht.

 Na het succesvol afronden van de verschillende pilates opleidingen ben ik gevraagd om het traject in te gaan om Master trainer (opleider) te worden voor de AALO. Dit traject heeft door corona enige vertraging opgelopen maar ik hoop dit einde van het jaar (2020) af te ronden.

 Inmiddels geef les op verschillende locaties in de regio Utrecht. Dit zijn pilates groepslessen, barre groepslessen, reformer groepslessen en veel personal trainingen, al dan niet op de pilates apparatuur. Ik haal hier superveel voldoening uit en blijf groeien.

Tijdens de “lockdown” periode gaf ik volledig online les. De groepslessen en personal training gaf ik via Zoom. Ik merkte dat er veel behoefte was aan dit soort lessen en dan vooral lessen die je makkelijk thuis kunt doen zonder materiaal en/of grote apparatuur. Alleen een pilatesmatje en gaan.

 Vanuit deze behoefte ben ik aan de slag gegaan.Na een aantal maanden voorbereiden, ontwikkelen en schrijven heb is pilates24seven ontstaan.  Een cursus waarvan ik hoop dat deze jou verder gaat brengen. De opbouw is rustig. Je kunt elke les zo vaak doen als jij nodig hebt en uiteindelijk kun je in een rustige flow een les volgen zoals pilates is bedoeld.

 Je hebt geen enkele pilates ervaring nodig om deze cursus te volgen. Wel is het belangrijk dat je geen bestaande klachten hebt waarmee je bij een specialist loopt, overleg dan eerst of dit geschikt is voor jou.

Ik hoop je snel te “zien” en geniet van de positieve verandering in jouw lijf en hoofd!