Een sterker, flexibeler en gezonder lichaam door pilates

Wil jij comfortabel vanuit je eigen huiskamer werken aan jouw lichaam op een veilige, gezonde en opbouwende manier?

Femke Hoekstra

Lichaam niet meer gespannen. Na velen jaren zittend werk en te weinig sporten, begon ik erg stijf te worden. Pilates heeft mij erg geholpen om mijn lichaam weer in de juiste balans te brengen en minder gestrest te voelen door de juiste ademhaling.

Herken jij jezelf in één van deze punten?

 • ik heb regelmatig last van rugklachten
 • Na een dag werken kruip ik met stijve nek en schouders achter mijn bureau vandaan
 • Mijn lichaamshouding kan wel een oppepper gebruiken
 • Ik heb behoefte om de stress van alledag even achter me te laten
 • Ik wil een sterker en gezonder lichaam
 • ik wil op een veilige manier, op mijn eigen tijd en in mijn eigen tempo sporten

Hoe zou het zijn..

Je hebt al weken last van rugpijn, het belemmert je in je dagelijkse leven. Aan het einde van de dag moet je echt in de bank, want je kan niet meer! Hoe zou het zijn als je rug je niet meer zou belemmeren? Als jij weer kan genieten van de leuke dingen zonder dat jij je rug steeds voelt? Laat mij je helpen

Klantervaring - Pilates24seven - Jan

Thijs Visser

Nekpijn aanzienlijk verminderd. Door het vele thuiswerken kreeg ik last van mijn nek, een kennis van mij adviseerde Pilates. Eerste instantie lachte ik erom, totdat ik mij erin verdiepte. Ik heb mijzelf eraan aan gewaagd zonder spijt!

Wat ga ik jou leren en waar is het goed voor..

Na het volgen van de cursus, die je overigens op jouw eigen tempo kunt doorlopen, zal je merken dat je lichaam langzaam maar zeker gaat veranderen.

Je (rug) klachten zijn verminderd of zelfs helemaal weg

Door de oefeningen wordt de wervelkolom soepeler. Dit is over het algemeen goed voor mensen met nek en/of rugklachten. Een soepele wervelkolom is immers nodig voor het krijgen of behouden van een gezonde rug.

Je lichaamsbeheersing is verbeterd

Met Pilates traint u alle spieren. Bij Pilates maak je gebruik van het hele lichaam. De oefeningen zetten elke spiervezel in uw lijf aan het werk.

Al na 1 sessie merkt u dat u sterker wordt. Uw spieren ontwikkelen zich snel en, naarmate u vaker traint, gaan ze steeds sneller verzuren. U ontdekt zelfs spieren die u nooit eerder heeft gevoeld!

Je lichaam voelt sterk en stabiel aan

De stabiliteit moet op een veilige manier uitgedaagd worden om de spieren sterk te maken. Dit zorgt ervoor dat we onder alle omstandigheden “overeind” blijven. Als we niet stabiel en in balans zijn, dan vallen we makkelijk om; met alle gevolgen van dien.

Door Pilates worden de stabiliteit spieren, zoals de arm-, bil-,buik,- been,- en rugspieren een stuk sterker. Pilates zorgt er dus voor dat u stabieler wordt.

Je stress levels zijn gedaald

Tijdens een Pilates les focus je volledig op je eigen lichaam en een correcte uitvoering van de oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je minder met je zorgen of eventuele problemen bezig bent. Daarnaast zorgt lichamelijke activiteit voor ontspanning in je hoofd en vermindert zo stress.

Na een Pilates les voel je je als herboren sterk en vol energie!

Je lichaam is meer flexibel als voorheen

Soms zitten we meer dan 12 uur per dag. Op het werk, thuis en in de auto. Zo lang zitten is slecht voor je lichaam.

Door veel te zitten worden we stijf, dit resulteert in een slechte houding. We kunnen zelfs vergroeien. Zitten is ronduit slecht voor de gezondheid.  Wellicht bent u juist heel sportief, maar zorgt de sport die u beoefent voor stijfheid. Hardlopers, bodybuilders en fietsers kunnen bijvoorbeeld korte, stugge spieren ontwikkelen; dit kan de kans op blessures vergroten.

Pilates is controle, kracht en stretch! Door de originele Pilates methode wordt u met elke oefening soepeler. Pilates is een methode die bijdraagt aan lange en flexibele spieren. Ook het bindweefsel (fascia)  wordt soepeler en weer gehydrateerd door de training.

Ook voor jou?

Of je nou man of vrouw bent, sportief of hellemaal niet. Jong of wat meer op leeftijd. Ook jij kan op een veilige manier leren bewegen. In de beginnerscursus maakt Miranda op een leuke en heldere manier Pilates toegankelijk voor iedereen.

 Met de principes van Joseph Pilates wordt een juiste basis geboden voor klassieke pilates oefeningen. Op deze manier ontdek je jouw eigen niveau en bepaal jij zelf het tempo van je ontwikkeling

Pilates24seven.nl - Miranda

Wie ben ik..

Een aantal maanden na de geboorte van mijn 3e kind was ik het zat. Zodra ik hem optilde schoot het in mijn rug en ik had weinig energie. Een groot contrast met mijn jeugd, ik was juist altijd heel sportief.

Ik deed aan klassiek ballet, jazz ballet en turnen. Zelfs tijdens mijn eerste zwangerschap ging ik nog wekelijks naar de balletschool. Trainen gaf me altijd energie en voldoening, dus besloot ik dat het tijd was om mijn lichaam weer aan het werk te zetten.

Ik kwam in aanraking met Pilates en merkte dat ik sterker werd. Doordat ik sterker werd had ik geen rugklachten meer. Ik vond het zo leuk dat ik me wilde laten omscholen. Ik wilde les geven en anderen motiveren om met hun lichaam bezig te zijn.  

Ik heb diverse pilates opleidingen van de AALO gedaan en daar kwamen al mijn liefdes samen: bewust bewegen, een diepe verandering in mijn lijf en les geven. Ik was verkocht.

Opleidingen:

Wat klanten zeggen..

Mira Burman

Pijn rond de bekken zijn weg. Na de zwangerschap van mijn dochter had ik erg last van bekkenpijn, door het sterker maken van van mijn spieren rond mijn bekken met Pilates oefeningen ben ik hier van volledig van af.

Britt Willemsen

 leuke afwisseling. Ik doe al jaren aan Yoga en vond het tijd was om daar eens wat afwisseling in te brengen, Pilates was voor mij de perfect combinatie en dat heerlijk vanuit huis.


Wat is allemaal inbegrepen?

Leer overal en altijd, op een manier die je zelf prettig vindt. Bijvoorbeeld op je laptop, telefoon (app) of via de private community.

Levenslang toegang: Pilates beginnerscursus

De cursus bestaat uit 6,5 uur aan les materiaal. Elke les bouwt voort op de vorige les, maar je kunt de lessen zo vaak als je wilt herhalen. 

Op die manier kun je veilig opbouwen tot een niveau dat bij jou past. Zo word je steeds sterker en ga je alle voordelen van Pilates ervaren.

Onbeperkt support

Je krijgt onbeperkt support van Miranda en het Pilates24seven team. wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Toegang Privé community

In de community kun je vragen stellen, jouw successen vieren, stoom afblazen en inspiratie opdoen. 

25% korting op een pilatesmat

Krijg 25% korting op een Pilatesmat bij onze onze partner yoga-pilatesshop.nl                         

14 dagen niet tevreden geld terug

Ik sta 100% achter mijn online pilates methode en vind het heel belangrijk dat je tevreden bent met deze cursus. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over deze cursus, dan kun je me dit binnen 14 dagen laten weten.


Je ontvangt dan, zonder lastige vragen je investering volledig terug op je rekening. Je krijgt op die manier de gelegenheid om te zien dat ook jij, zonder enig risico een sterker en gezonder lichaam kan krijgen door pilates

Eenmalig

297 79.-

 • Levenslang Toegang: Online Pilates Cursus €149
 • Onbeperkt support €99
 • Toegang Privé community €49
 • 25% korting pilatesmat

Normaal:  €297,-

Nu voor €79,-

14 dagen niet tevreden geld terug

4 Termijnen

297 25.-

 • Levenslang toegang: Online Pilates Cursus  €149
 • Onbeperkt support €99
 • Toegang Privé community €49
 • 25% korting pilatesmat
14 dagen niet tevreden geld terug

FAQ

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, al dan niet sportief, jong of wat meer op leeftijd, met blessures of in revalidatie (mits toestemming van de behandelend arts is gegeven) die sterker en flexibeler wil worden

Hoe lang duurt een les?

De lessen variëren van 20-40 minuten

Wanneer start de cursus?

Wanneer jij maar wilt, als jij er klaar voor bent kun je aan je eerste les beginnen op weg naar een sterker lichaam.

Ik heb rugklachten, is deze cursus geschikt voor mij?

Pilates is een hele goede bewegingsvorm voor mensen met rugklachten. Pilates versterkt onder andere de diepe buikspieren en tegelijkertijd stretchen we het lichaam. Hierdoor versterken we de verzwakte spieren en verlengen we de verkorte spieren waardoor je lichaam weer in balans komt. 

Bij twijfel raadpleeg je behandelend arts.

Wat heb ik nodig voor deze cursus?

Voor deze cursus heb je alleen een matje nodig en voldoende ruimte om te bewegen. Heb jij nog geen geschikt matje kijk dan op https://yoga-pilatesshop.nl/

Wat voor kleding moet ik aan?

Voor deze cursus heb je kleding nodig die gemakkelijk zit en waarin je je comfortabel kunt bewegen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Een bekende uitspraak van Joseph Pilates is "Na 10 sessies zul je je beter voelen, na 20 sessies zie je verschil en na 30 sessies heb je een ander lichaam" 

Uiteraard bepaal jij zelf de mate van je ontwikkeling. Ieder lichaam is anders en iedereen ontwikkeld op zijn/haar eigen manier en tempo.

Wat zijn de voordelen van Pilates?

Pilates verbeterd de houding, spierkracht, flexibiliteit, balans en gewrichtsbeweeglijkheid. Het verlicht spanning en stress.

Gaat mijn lichaam veranderen?

Als je regelmatig Pilates beoefend zal je lichaam veranderen. Pilates staat bekend om het creëren van lange, sterke spieren. Pilates verbetert je spierspanning, brengt de spieren in balans en ondersteunt een mooie houding. Het leert je om met gemak en gratie te bewegen.