Pilates is de ideale manier om je diepere spieren te versterken, op een rustige en zachte manier. Hierdoor verbeter je je houding en verminder je de kans op onder andere rug- en nekpijn.

Wist je dat je met pilates het hele lichaam traint? Je armen, benen, buik, rug… niets wordt vergeten tijdens een goede les. Dit betekent ook dat je niet aan verschillende soorten sport hoeft te doen, of uren in de sportschool moet zwoegen om een strak lichaam te krijgen.

Wat zijn de voordelen van een online pilatesles?

Bij Pilates24seven volg je les vanuit huis, tijdens je pauze op kantoor of in je vakantiehuisje aan het strand. Train wanneer het jou uitkomt, en waar je ook bent. Sporten in je pyjama of ondergoed met ongekamde haren, het maakt niet uit! Dat is het grote voordeel van online lessen volgen, je hoeft de deur er niet voor uit. Want zeg nou eerlijk, wie wil er op de fiets naar de sportschool wanneer het vriest of regent?

Voor wie zijn de pilateslessen bestemd?

Iedereen kan meedoen met de online pilateslessen van Pilates24seven, jong en oud, lenig of niet. Of je nu al jaren sport of juist hele dagen achter de computer zit, deze sport is voor iedereen toegankelijk. Waarom? Omdat er veel variaties zijn op de oefeningen waardoor je ze zo makkelijk of uitdagend kunt maken als je zelf wil. En ben je na 10 minuten moe? Dan stop je en ga je de volgende dag weer verder. En wist je dat je alleen een mat nodig hebt om te beginnen, en geen dure accessoires?

Pilates voor beginners

Heb jij nog nooit een pilatesoefening gedaan en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Dan raden wij de cursus voor beginners aan. Hiermee leer je binnen no time de basisoefeningen die je, naarmate je meer ervaring opdoet, uit kunt breiden of wat uitdagender kunt maken.

We leren je onder andere hoe je een perfecte plank doet, en geven je uitleg over de verschillende variaties zodat iedereen mee kan doen, wat zijn of haar niveau ook is. En denk jij dat de zaag alleen iets uit de gereedschapskist is? Dan is het tijd om een goede pilatesles te volgen waarin je deze oefening leert doen om aan je lenigheid te werken.

Wie zijn de coaches?

Omdat het belangrijk is dat je de oefening op de juiste manier uitvoert, is een duidelijke uitleg noodzakelijk. Daarom werken wij alleen met zeer ervaren coaches die al jaren pilatesles geven. Als je na de les nog vragen hebt of je ervaring wil delen met anderen, maak je gebruik van de private community. Hier vraag je ook om hulp als je wat extra motivatie nodig hebt, of als je tips wil over de beste pilateskleding bijvoorbeeld. Super handig en gezellig, die community!

psst.. Wist je ook dat we een complete Pilates beginnerscursus aanbieden